Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 7-15 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Blanka Mudrová se sídlem Rynárec 1, 394 01Rynárec IČ 10294007, zapsaná v živnostenském rejstříku vedeném v Pelhřimově, ŽU-PE-F/0025/92-Bá (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Poskytovatelem služby Seznam reklama, provozované společností Seznam.cz, a.s., Radlická 3294/10, 150 00 Praha 5;
    • Poskytovatelem služby Smartlook se sídlem Smartsupp, Lidická 2030/20, 602 00 Brno.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Výstava v Chotěboři od 27.9. do 8. 11
26.09.2019 Novinky
Výstava v Chotěboři od 27.9. do 8. 11
Zveme vás na výstavu kožených obrazů a kabelek do Chotěboře. Naše produkce bude vidět ve výstavních prostorách knihovny v Chotěboři. Slavnostní vernis... číst celé
Rozhovor s Blankou na Flermagu - vize a představení
04.09.2019 Novinky
Rozhovor s Blankou na Flermagu - vize a představení
Rozhovor a představení Blanky a jejího tvůrčího týmu. Rozpovídání se o kabelkách, kvalitě a její základní vize. číst celé
Novinka - pánská stylová aktovka Mikelo - originál v moři všednosti
05.05.2019 Novinky
Novinka - pánská stylová aktovka Mikelo - originál v moři všednosti
Potřebujete ke své práci business tašku? Na obchodní jednání, schůzky a briefingy je se nejlépe kvalitně připravit, nebo se alespoň se o to pokusit s ... číst celé
 
Kde nás najdete

Rynárec 1

394 01 Rynárec

 

Kontakty
Zákaznická podpora kozena-galanterie
(Po-Pá, 7-15 hod.)
Copyright Blanka Mudrová, M+M 2014-2019. Všechna práva vyhrazena. Design 3/2019 Jiří Mudra
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.